Härliga helg

Idag har jag och Manne varit i Strängnäs och fraktat möbler till Uppsala. Vi blev även bjudna på en supergod lunch/middag på en grekisk restaurang nere i hamnen i Strängnäs, mums! Väl framme i Uppsala blev vi bjudna på lite glögg och fika på läslusen innan bilfärden tillbaka mot Västerås följde. Nu är vi hemma och ska snart gå ner på en fest som grannen under oss har anordnat i festlokalen. Åh, vilken härlig helg det här blev, så skönt att inte bo själv nå mer :)

Kissarna mår superbra. De kände först inte igen husse enligt honom själv. Doris kände igen honom efter ett tag men Sigge var tveksam länge. Men nu känner båda igen honom. Husse har kommit på ett supereffektivt sätt att fostra Sigge på. Sigge har ju den fula ovanan att hoppa upp på matbordet eller sätta sig i fönstret när man äter. Men nu har husse kommit på att om man blåser på Sigge blir han jätterädd och springer ner från bordet, funkar jättebra! Pröva på era egna katter när de gör något dumt, inte lika jobbigt som att skrika eller spruta vatten på dem.

Nu blir det party, Ciao Mjao!

                                                     

Kommentarer
Postat av: josephine

Tack för tipset. Funkar jättebra med Buzan. Hon har nyss badat, fått klorna klippta och ska snart kammas. Redo för en kväll i soffan.

2008-11-22 @ 22:40:31
Postat av: Åsa

Jo tack, jag fick ett udda mms, med bilder på Buzan men utan text. Så jag tänkte att det nog belv något tok, och om inte, så skulle du nog höra av dig igen.

2008-11-24 @ 10:46:11
URL: http://pettsonochfindus.blogg.se/
Postat av: Storasyster

Haha. Kommer du inte ihåg att vi gjorde så på Skorpan och Zorro? Jättekul ju :-D



Ses på lördag snygging!



Pussis!

2008-11-25 @ 21:06:38

Du är supergullig som kommenterar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0