Flytten med stort F...

som i fucking-jävla-skit...

Jaa, nu undrar ni kanske varför jag är så bitter? Jo, det ska jag berätta:

I fredags när jag kom hem från skolan fick jag reda på att Manne hade ett blåsljud på hjärtat när han hade varit hos sin familjeläkare pga. sin hals. Därför fick han börja äta penicillin. Antar att det var för att bakterierna från halsen inte skulle angripa hjärtat..

Nåja det var ju tråkigt men han hade ju Kåvepeninen nu, så det kändes tryggt.

Jag blev klar med hemtentan i fredags vidd 22.30-tiden och då hade jag fortfarande inte börjat packa mina flyttlådor än. Jag började vid 22.45 och blev klar vid 01, eller klar var väl att ta i, det var långt ifrån färdigt..

Klockan 8.30 skulle vi åka till OKQ8 och hämta vår flyttlastbil, jo tjena vi var där strax efter 9. Manne var så klart sämre i sin hals och var dötrött efter gårdagens flyttpackning.

Vi åkte hem och fortsatte packa låda, efter låda. Tillslut tog lådorna slut så då packade vi i stora soppsäckar. Vi fick hjälp av en underbar granne att bära ut sakerna till lastbilen, gud så skönt! Klockan 13.30 var vi färdiga, eller egentligen inte, jag hade saker kvar att sortera men Manne mådde så dåligt och var dötrött så han ville åka. Vi satte oss i bilen och köpte jordens äckligaste sallad på Gränden (står fortfarande i kylen). Sen bar det i väg mot U-town..

Halvvägs gick Mannes Ipren ur kroppen och han blev glödhet i feber. Väl framme mötte världens gulligaste svärmor och Hansa upp oss utanför den nya lägenheten. Manne bäddades ner i sängen och vi andra bar upp allting från bilen. Och jag kan säga att jag fortfarande har träningsvärk från att ha sprungit upp och ner för alla de där 3 trapporna :( En tjej som heter Ylva kom också över och hjälpte till och det var guld värt för vid det laget hade nog ingen av oss så mycket krafter kvar.

Sen blev vi bjudna på pizza och Manne fick i sig en hel del. Efter det gick han och la sig medan Ninni och Hansa skjutsade tillbaka mig i flyttbilen så att vi kunde lämna den och hämta deras bil som vi lånat och haft i V-ås. Väl i V-ås åkte vi till gamla lägenheten och hämtade de sista grejerna jag ville ha (tavlor och sladdar och smått och gott) och älsklingsmissarna som undrade vad vi höll på med egentligen.

Bilresan gick bra, Doris var en aningen klämd bara men det gick fint ändå.

Sen har helgen gått framåt och jag har ensam röjt upp och försökt fixa i ordning här hemma medan älskling legat nerbäddad hela helgen. Sen natten till idag blev Manne jättedålig och ringde till sjukvårdrådgivningen pga. sin hals och fick en tid på Samariterhemmet här i Uppsala klockan 9 idag. Det besöket resulterade i en remiss till öron-näsa-hals på Akademiska och efter att läkaren där försökt sticka hål på hans mega stora halsmandel konstaterade hon att det var en halsböld han fått. Efter det blev han inlagd där på avdelningen och där kommer han nog bli kvar ett tag. Stackarn har så himla ont att han får morfin nu och halsen har svällt upp ännu mer. Allt är så jäkla tråkigt och julen känns som ett skämt...

Manne får nu starkare antibiotika intravenöst samt sockerdropp. Åh, vad det är synd om honom, Ligger där helt själv och har så ont. Jag hoppas att antibiotikan biter på honom så att allt vänder imorn och han får fira jul hemma! Det måsta han få! Jag ska hälsa på honom imorn igen och efter det kommer pappa och hämtar mig och katterna för att fira jul ute i Järlåsa. Men jag kommer inte kunna fira med gott samvete om Manne ligger dösjuk i en sjukhussäng...

Vilken jäkla skithelg det här blev.. Utan Mannes mamma hade vi inte klarat det här. Hon har ställt upp och skjutsat oss över allt och handlat grejer till Manne osv.

Nu ska jag fortsätta röja upp här och slå in alla presenter som jag har stresshandlat nu på Gränbycentrum (ett stort köpcentrum som har öppet till 21 nu innan jul).

 Sån här julstämning har Sigge kommit i..

 Fina blomman vi fick av Ninni och Hansa :)

Nä, nu ska jag fixa iordning allt här och assistera tomten lite. (även om jag i år skulle behöva att tomten assisterade mig...)

Ciao Mjao!

Kommentarer
Postat av: Findus

Stackars er, vi vet hur jobbigt det är att flytta och hur jobbigt det är att ha gubben på sjukhus. Men att ha det kombinerat är nog värre än värst. Här hemma börjar julstämmningen så sakta komma smygande, imorgon kommer stora grantestet, två katter och en gran:) Vi håller alla våra tummar och tassar för att Manne ska få komma hem till jul. Hälsa honom så gott och tusen tack för julkortet.

2008-12-22 @ 23:12:22
URL: http://pettsonochfindus.blogg.se/
Postat av: Storasyster

Pussar i massor på min favoritsyster. Hoppas verkligen att du hinner få lite lugn och ro, det förtjänar du!!!!!!!



Krams krams

2008-12-26 @ 17:21:09
Postat av: Vi som bor hemma hos Pettson och Findus

Hur har det gått med Manne?

2008-12-28 @ 19:58:07
URL: http://pettsonochfindus.blogg.se/

Du är supergullig som kommenterar!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0